Havørredfluer og havørredfiskeri - Brian P. Størup

 

En af Danmarks suverænt bedste fluebindere og fluefiskere efter havørred, har sagt ja til at samarbejde med Lystfisker-liv.dk og Dansk Laksefiskeri.dk - hold da op, det er stort!!!


Jeg er virkelig stolt af, at det er lykkedes for Lystfisker-liv.dk, at få lov til at bringe billeder, tekst, ideer, tips med mere omkring Brian P. Størups ekstremt flotte fluer, og hans fiskeri efter hovedsagelig havørreden.


Mange kender selvfølgelig til Brian P. Størup i forvejen, men her får du som læser, fluebinder og fluefisker muligheden for selv at være med hele vejen.


Fantastisk at Brian P. Størup vil bruge mine ydmyge hjemmesider til at vise sin store kunnen. Det er jeg virkelig stolt af og glæder vildt til dette samarbejde. Jeg skylder virkelig Brian P. Størup en STOR tak fordi han vil være med. Det bliver stort for læserne af Lystfisker-liv.dk.

         


 

Brina P. Størup er som jeg selv Nordjyde. Brian er fra Hjørring, og fortsat bosat i det Nordjyske. Fiskeriet efter havørrederne er især koncentreret omkring Karup Å samt Em åen og Mörrums åen (begge i Sverige), og så til dels Lindeborg Å. Laksefiskeriet berør Brian også, det kommer jo lidt af sig selv, når man fisker i for eksempel Em åen og Mörrums åen.

Tillige fisker Brian P. Størup allerede med mange kendte koryfæer inde for havørred- og laksefiskeri, ikke mindst i Sverige.


Når der ikke fiskes eller restauranten Mad Donna på Vesterbro i Aalborg bestyres (hvor også mad og kunst smelter sammen under Brian), så finder man Brian bag fluestikket, og det er ikke kun derhjemme til eget brug. Brian P. Størup er ofte ude til arrangementer eller kurser, såvel i grejbutikker, som lystfiskerforeninger i det ganske land.


 

Brian P. Størup er et fantastisk menneske. Han er altid i godt humør, og særdeles udadvendt. Det ligefrem oser ud af ham, at han ønsker at give alt i sig for at tilhørerne eller kursisterne for mest muligt med derfra. Brian er en stor personlighed, som stråler af begejstring for det han laver, og så er det pragtfulde fluer han kreerer.

 


Her på Lystfisker-liv.dk vil vi blandt andet tage følgende emner op:

 

  • Havørredfluer af Brian P. Størup

  • Havørredfiskeri generelt
    Tips, ideer, gode fif og spørgsmål 
Finn Nielsen

Lystfisker-liv.dk og Dansk Laksefiskeri.dk