Telefonen ringer: Det er min bror...

Hej Finn - Ja, som lovet en lille beretning:
 
Mig: Hey Gerdmann!

Gerdmann: Det er helt vildt det her!!! (Prusten og stønnen lyder også i røret...)

Mig: Ja det er sgu godt grej:-)

Gerdmann: Nej nej det er helt sindsygt det her.... Jeg har lige fanget en stor fisk, den er over 80 cm. Øv den har tykket den flue jeg fik af dig helt i stykker, det må du undskylde!

Mig: Okay, for s....... da!!! Jeg kommer ud til åen nu:-)
 
Som skudt ud af en raket kører jeg mod Lindenborg Å. Her møder jeg Gerdmann stå helt rundt på gulvet, jeg kan tydeligt mærke han er helt oppe:-). Et hurtigt kig i bagagerummet afsløre hans bedrift. En skønhed af en havørred, i den helt rigtige størrelse...

Gerdmann fortæller om fansgten, "fisken huggede kl 21.00, først troede jeg det var en lille to-kilos... Men pludselig rykkede det fuldstændig vildt i stangen og fisken stak ned af åen. 

             
                                                    Den flotte havørred er på 6.3 kg

Op af åen, ruskede fra side til side, helt ned på bunden og der stod den helt stille. Op af åen igen, ned af åen, ned mod træet", og sådan forsatte han med at berette om den dramatiske fight, og for dem som fisker i Lindenborg Å ved hvor svært det kan være at lande så stor en fisk. Der er grøde overalt. Men op det kom den, og helt uden hjælp, det er bare så godt gået... 

                      

Jeg er vildt lykkelig over brormand har fået så fin en fisk, den er velfortjent. Fluen Gert fik fisken på var en "Lindenborg Variant" af storfangeren "Den Blå Kanin".

Har man lyst til at se hvordan den bindes er der en fin lille artikle i denne måneds Fisk & Fri
 
En lille beretning om Gerts fangst er hermed givet videre.. Livet er godt:-)

Mange hilsener fra 
Brian Størup


1000 tak Brian for denne super fine beretning, nu kender jeg jo jer begge to (stort tilykke til Gert herfra) - dejligt når oplevelsen kommer i første række, og det ikke gælder om at fange flest, eller de største. Her har vi heldigvis de samme holdninger Brian - hils brormand mange gange fra mig.

Finn Nielsen
Lystfisker-liv.dk og Dansk Laksefiskeri.dk