Triple til Troldmanden

Triple til Troldmanden

Medlem af Lystfiskerforeningen af 1926, troldmanden, storfangeren og Karup Å-legenden, Mogens Styhr, har overgået sig selv - og alle andre Karup Å-lystfiskere.

Under Karup Å Konkurrencen lykkedes det ham nemlig, på under to timer, natten mellem lørdag og søndag, at fange ikke mindre end tre flotte havørreder på 4,1 - 5,2 og 5,5 kilo.

14_ude_med_snoren_11

Fiskene blev alle taget på øjeblikkets mest hotte flue ved Karup Å - fluen Blue Ivar. En flue, der er ved at skrive sig ind i historien, som en af de mest velfangende fluer ved Karup Å i Norge og mange andre steder. 

Den udgave af fluen, Blue Ivar, som Mogens Styr fangede sine fisk på, er i øvrigt bundet af Mogens Styhrs lærling, storfangeren Allan Bay efter helt specielle krav og anvisninger fra mesteren.

Fiskene indbragte, Mogens Styhr, 3-4 og 5 pladsen ved årets Karup Å Konkurrence. Og, foruden rosende ord, høstede Mogens Styhr også en fin præmie i form af en spinnestang. Gode venner har lovet, at de gerne vil hjælpe med at grave orm og finde et hyggeligt hjørne af åen, hvor Mogens Styhr kan stå med sin nye stang.

Mogens Styr ønskes et stort tillykke fra Lystfiskerforeningen af 1926

Med ret til at bringe stof og billeder

14_Finn_Nielsen_2