MAXIMA - Forfangsmateriale


 

 
                                       Danish Seatroutfishing som MAXIMA-forhandler - Nordens billigste!!!


Danish Seatroutfishing er forhandler af det velkendte forfangsmateriale fra MAXIMA.

MAXIMA har gennem mange år været vinder af diverse internationale test, ligesom det har mange tilhængere blandt fluefiskere i Norden.

Dem som kender undertegnede ved, at jeg i mange år ikke har brugt andet forfangsmateriale, end netop produkterne fra MAXIMA. Mange har i tidens løb bedt mig knytte et forfang til dem - det har jeg gjort med sindsro og glæde, for jeg ved det holder - ingen har beklaget sig endnu...

Derfor er jeg også meget glad for at kunne få lov og forhandle MAXIMAs produkter over Internettet.

Fire af produkterne kan ses her på KYSTFISKEREN, og ikke mindst forhandles alle produkter fra MAXIMA til særdeles fordelagtige priser.

Omkring de fire produkter kan følgende nævnes. MAXIMA er ikke kun den "brune" Chameleon, som de fleste kender. I dag er der også en serie der hedder Ultra Green, og ikke mindst et spændende produkt til kysten og den klare elv - nemlig Fluocarbon fra MAXIMA. Tillige laver MAXIMA også Knotless Tapered Leader (knudeløse forfang), i øvrigt kombineret af Chameleon og Ultra Green.

Flere af de specielle produkter af anden type fiskesnøre kan anskaffes efter ønske. Ring eller skriv!

Hold øje med KYSTFISKEREN og Danish Seatroutfishing. Har du brug for MAXIMA lige nu, så hold dig ikke tilbage - skriv eller ring - jeg garanterer at priserne er yderst konkurrencedygtige!


Finn Nielsen
Danish Seatroutfishing