Danish Seatroutfishing 
online - salg og formidling
www.kystfiskeren.net


VIL DU VIDE MERE OM SALG, VARER OG PRISER - GÅ DIREKTE TIL SALGSMENUEN PÅ FORSIDEN


Et par ord om firmaet Danish Seatroutfishing…

Danish Seatroutfishing er et enmandsfirma, ejet af Finn Nielsen. Finn Nielsen er bosat i det Nordjyske, 15 kilometer nord for Limfjorden.

Firmaet Danish Seatroutfishing er baseret på Internettet og dermed online salg og bestilling. Herunder er firmaet også momsregistreret, og opfylder alle andre krav fra respektive myndigheder.

Indtil videre vil firmaet blive eksponeret og drevet fra sitet
www.kystfiskeren.net og al henvendelse foregår via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller på telefon 98 15 87 76, mobil 40 59 11 21.

Danish Seatroutfishing vil være beskæftiget med salg af fiskegrej, samt formidling af fisketure, foredrag og kurser.

Fiskegrejet vil henvende sig til såvel flue- som spinnefiskere. Blandt andet er det lykkedes at overtage salget - online - af det verdenskendte MAXIMA forfangsmateriale og snøre, samt ikke mindst blinket Rival.


MAXIMA:

MAXIMA er et af de mest brugte forfangsmaterialer i verden, men det har aldrig slået helt igennem i Danmark - formentlig på grund af den brune farve - selv har jeg aldrig brugt andet og gør det med stor succes fortsat.

Til gengæld er MAXIMA forfangsmateriale det mest anvendte i Norge og Sverige, ikke mindst under laksefiskeriet. Men også andre steder i Europa står dette glimrende materiale øverst på listen.

Danish Seatroutfishing er derfor stolt af at kunne sælge dette produkt online via KYSTFISKEREN. Endda til nogle af de billigste priser der er set herhjemme - og i øvrigt i hele Norden.

Kan man ikke lide den brune farve, så er samme fine materiale fra MAXIMA nu også udkommet i Ultra Green, som er en helt klar udgave.

Endelig laver MAXIMA også Fluocarbon. Det yderst stærke materiale, der også som ved de andre mærker, er nærmest usynlig i vandet - det er stærkt, det er smidigt. Ved Danish Seatroutfishing, er det tillige billigere end andre steder på markedet.

Se mere under Danish Seatroutfishing her på KYSTFISKEREN...


BLINKET RIVAL:

Blinket Rival har sine rødder i Aalborg. Agenturet var tidligere hjemmehørende i Nibe, men har nu skiftet ejer. Firmaet er fortsat på Nordjyske hænder og holder til i Aalborg.

Blinket Rival hører under agenturet Torpedo Aps, der også forhandler blinket Refleks, som ikke mindst de danske, svenske og norske laksefiskere ofte bruger.

Blinket Refleks vil også kunne købes online-baseret gennem Danish Seatroutfishing i løbet af 2006. De danske lystfiskere med hang til hornfisk har også fundet frem til blinket Refleks, og det er ikke uden grund!!!

Blinket Rival har bragt mange gode fangster af havørreder til Nordjylland, herunder til undertegnede selv. Blinket Rival er nok mest kendt for sine gode fangster på kysten og i åen, men put & take fiskerne har så sandelig også fået øjnene op for Rivals kvaliteter.

Blinkene vil blive solgt i størrelserne 7 gram, 10 gram, 12 gram og 15 gram.

Hele repertoiret, inklusive de mange nye og spændende farver, samt nye mønstre, vil være repræsenteret.

Der er ligeledes her på KYSTFISKEREN en opdeling af blinkene, så interesserede kan se hvilke typer blink, der passer bedst til det ønskede fiskeri.

Danish Seatroutfishing sammensætter gerne afpassede sæt til det ønskede fiskeri, såvel i udvælgelse som antal.

Se blandt andet de forskellige farveserier og til hvilket fiskeri de er bedst egnede, herunder også hvilke årstider.

Se Finn Nielsens egne ti favoritter!!!

Salget af blinket Rival vil være til særdeles fordelagtige priser.


FOREDRAG, KURSER OG GUIDEDE TURE:

Foredrag og kurser om fluefiskeri i åen og på kysten, herunder kurser i fluebinding og praktisk fiskeri, samt guidede ture til kysten (Limfjorden og Mariager Fjord - senere også den åbne kyst), finder et større og større publikum.

Sidstnævnte er en spændende opgave, som Danish Seatroutfishing allerede arbejder med lokalt. Danish Seatroutfishing er også allerede nu booket til fluebinding og foredrag i det kommende efterår, i de sydligere himmelstrøg i Jylland.

Under Danish Seatroutfishing finder du meget mere om Foredrag, Kurser og Guidede ture.


DANISH SEATROUTFISHING:

Danish Seatroutfishing er startet op den 01. juni 2006. Det betyder at firmaet er godkendt og kan starte forretninger fra denne dato.

Som nævnt er det allerede nu muligt, at booke kurser, foredrag eller guidede fisketure. Henvend dig blot via e-mail eller pr. telefon. Så finder vi en løsning på dit ønske.

Interesserede bør derfor kigge forbi www.kystfiskeren.net og deraf besøge Danish Seatroutfishing en gang imellem.

Andre tilbud vil dukke op senere, og et er sikkert, uanset hvilke emner der vil blive tilbudt online her på Danish Seatroutfishing, så vil jeg være konkurrencedygtig på priserne.

Med hensyn til købs-, betalings- og leveringsbestemmelser, vil der være en særskilt side der beskriver dette, og som kan ses her på www.kystfiskeren.net.

Er der tvivl om det mindste, er det blot at ringe eller sende en e-mail.
Danish Seatroutfishing er til for kunderne!!!

Med håbet om gode oplevelser fremover…


Finn Nielsen
Danish Seatroutfishing