Danish Seatroutfishing 
online - salg og formidling
www.kystfiskeren.net

Et par ord om firmaet Danish Seatroutfishing…

Danish Seatroutfishing er et enmandsfirma, ejet af Finn Nielsen. Finn Nielsen er bosat i det Nordjyske, 15 kilometer nord for Limfjorden.

Firmaet Danish Seatroutfishing er baseret på Internettet og dermed online salg og bestilling. Herunder er firmaet også momsregistreret, og opfylder alle andre krav fra respektive myndigheder.

Indtil videre vil firmaet blive eksponeret og drevet fra sitet www.kystfiskeren.net og al henvendelse foregår via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller på telefon 98 15 87 76, mobil 40 59 11 21.

Danish Seatroutfishing vil være beskæftiget med salg af fiskegrej, samt formidling af fisketure, foredrag og kurser.

Fiskegrejet vil henvende sig til såvel flue- som spinnefiskere. Blandt andet er det lykkedes at overtage salget - online - af blinket Rival.

Blinket Rival har sine rødder i Aalborg. Agenturet var tidligere hjemmehørende i Nibe, men har nu skiftet ejer. Firmaet er fortsat på Nordjyske hænder og holder til i Aalborg.

Blinket Rival hører under agenturet Torpedo Aps, der også forhandler blinket Refleks, som ikke mindst de danske, svenske og norske laksefiskere ofte bruger.

Blinket Refleks vil også kunne købes online-baseret gennem Danish Seatroutfishing i løbet af 2006. De danske lystfiskere med hang til hornfisk har også fundet frem til blinket Refleks, og det er ikke uden grund!!!

To emner har været nøglen til opstarten af Danish Seatroutfishing:
Et er blinket Rival og to er lystfiskeres stigende interesse for foredrag, fisketure (guidet) og kurser.

Blinket Rival har bragt mange gode fangster af havørreder til Nordjylland, herunder til undertegnede selv. Blinket Rival er nok mest kendt for sine gode fangster på kysten og i åen, men put & take fiskerne har så sandelig også fået øjnene op for Rivals kvaliteter.

Foredrag og kurser om fluefiskeri i åen og på kysten, herunder kurser i fluebinding og praktisk fiskeri, samt guidede ture til kysten (Limfjorden og Mariager Fjord - senere også den åbne kyst), finder et større og større publikum.

Sidstnævnte er en spændende opgave, som Danish Seatroutfishing allerede arbejder med lokalt. Danish Seatroutfishing er også allerede nu booket til fluebinding og foredrag i det kommende efterår, i de sydligere himmelstrøg i Jylland.

Danish Seatroutfishing starter op 01. juni 2006. Det betyder at firmaet er godkendt og kan starte forretninger fra denne dato.

Som nævnt er det allerede nu muligt, at booke kurser, foredrag eller guidede fisketure. Henvend dig blot via e-mail eller pr. telefon. Så finder vi en løsning på dit ønske.

Med hensyn til salg af fiskegrej vil dette starte op i løbet af midten af juni måned.
Ikke mindst vil salget af blinket Rival være muligt her i juni måned.


Blinkene vil blive solgt i størrelserne 7 gram, 10 gram, 12 gram og 15 gram.

Hele repertoiret, inklusive de mange nye og spændende farver, samt nye mønstre, vil være repræsenteret.

Der vil ligeledes blive en opdeling af blinkene, så interesserede kan se hvilke typer blink, der passer bedst til det ønskede fiskeri.

Danish Seatroutfishing sammensætter gerne afpassede sæt til det ønskede fiskeri, såvel i udvælgelse som antal.

I løbet af juni måned vil man via billeder kunne se alle typer blink af Rival, samt opdelingerne i kategorier af samme, via foto her på Danish Seatroutfishing.

Salget af blinket Rival vil være til særdeles fordelagtige priser.

Derfor bør interesserede kigge forbi www.kystfiskeren.net og deraf besøge Danish Seatroutfishing en gang imellem.

Andre tilbud vil dukke op senere, og et er sikkert, uanset hvilke emner der vil blive tilbudt online her på Danish Seatroutfishing, så vil jeg være konkurrencedygtig på priserne.

Med hensyn til købs-, betalings- og leveringsbestemmelser, vil der være en særskilt side der beskriver dette, og som kan ses her på www.kystfiskeren.net.

Er der tvivl om det mindste, er det blot at ringe eller sende en e-mail.
Danish Seatroutfishing er til for kunderne!!!

Med håbet om gode oplevelser fremover…


Finn Nielsen
Danish Seatroutfishing