Første Danske Laks og hvilken en!!!

Så lykkedes det endelig for min supergode ven og fiskekammerat

Jeg ved selv hvor fantastisk en følelse det er at fange en Dansk Laks dette må ikke forstås som en nedvurdering af vores op til nu flere Laks fightet, landet, hjemtaget eller genudsat i Norge men det at fange en Dansk sølvfarvet Laks er og bliver noget stort.

Ud over Martin, så har også Jan Erik begge to af mine bedste venner fisket r. ud af bukserne i såvel Skjern Å, Storåen (og for Martins vedkommende også Varde Å) ofte i selskab med undertegnede.

De har begge gjort en storslået indsats for at kroge, fighte og lande en Dansk Laks på flue nu lykkedes det så endelig for Martin. En fantastisk flot stor Storå Laks på 106 cm og 12 kg en prægtig flot fisk, der efterfølgende fik lov at svømme videre op af Storåen.

 
Laksen faldt for en flue af Martins egen kreation, en flue i farvene Banana Yellow og med en Zonker vinge alt sammen materialer fra FutureFly (der er sgu noget over de fluer og de materialer).

MEGA TILLYKKE MIN VEN du har ærligt fortjent det og ikke mindst kæmpet for det.

Kristi Himmelfarts ferien står for døren i næste uge. Jan Erik og jeg tager tre dage nede ved Storåen. Jeg kan ikke have mig et mere brændende ønske end det, at Jan Erik nu får sin Danske Laks alt hvad der kan krydses krydses!!!

Må Lakse-guderne være Jan Erik nådig. Heldigvis ved jeg at, skulle dette ikke ske, så ved jeg at vi får nogle fantastiske dage sammen, ikke mindst sammen med nogle af alle rødderne dernede fra, som vi har det så godt sammen med.

Til alle jer andre derude i eventyrets land, ønsker jeg jer alle knæk og bræk med håbet om at en Laks såvel i Danmark som andre steder vil skyde frem i strømmen og gribe jeres flue.

 

14_Finn_Nielsen_2

JSN Dome is designed by JoomlaShine.com