Prægtige Stor Laks fra premieren - Storåen og Skjern Å

”Størrelser er ikke alt” – fantastisk bog af Michael Beck-Hansen

Selv om ovennævnte bog handler mest om havørreder, så er det en fantastisk bog og ikke mindst er titlen meget sigende. Vi kan ikke vælge størrelser på fiskene selv og heldigvis for det.

Derfor er det også mange andre fantastiske ting ved at være Lakse- eller havørredfisker. Bare det at mødes derude ved vandet, snakke med gutterne, nyde naturen, eller være inde og binde en flue, nyde en whisky – og når man så er derude, måske får man suset, når en Laks eller havørred griber fluen.

Så derfor er; Størrelser ikke alt, men modsat skal vi heller ikke glemme at nyde når en heldig og dygtig lystfisker – i lille Danmark – lander en stor flot Laks, uanset hvilken agn den så er taget på (selvfølgelig så længe det er inden for de fastsatte regler).

Så det er super at kan præsenterer de – indtil videre – rigtig store og flotte Stor Laks fra henholdsvis Storåen og fra Skjern Å – begge fanget på premieredagen 16. april 2017.

                                           17_laks_dk_23

I Storåen lykkedes det Søren Juel at lande årets største Stor Laks på premieredagen, nemlig dette flotte eksemplar på 17,6 kg og 121 cm.


17_laks_dk_22   17_laks_dk_21

                                Også i Skjern Å blev der landet et prægtig Stor Laks på premieredagen, en flot Laks på 16 kg og kun 115 cm, fanget af Per Carlsen.

Derforuden kan Varde Å bryste sig af to flotte Stor Laks – begge på 14,2 kg og I Skjern Å en Stor Laks på flotte 14,6 kg.

Det var så premieredagen – mon ikke der i den kommende tid landes flere Stor Laks (over 13 kg) i de nævnte vandløb.

 


14_Finn_Nielsen_2
JSN Dome is designed by JoomlaShine.com