Varde Å – forrygende Lakse-premiere

35 Laks på premiere-dagen, heraf 31 hjemtaget

Som tidligere medlem af Varde Å Sportsfiskeforening – nogle af mine bedste år som Lakse-fisker, for man finder formentlig ikke bedre sted af at være medlem, og magen til venlige og hjælpsomme fiskekammerater er helt outstanding. TAK til alle de mange venner jeg har fået ”dernede”, jeg glemmer jer aldrig!

Jeg ved hvilket KÆMPE arbejde disse foreningsmedlemmer har lagt i arbejdet for at få foreningens fiskevande til at blive til gode Lakse-vande. De har haft tålmodigheden til at vente og se det komme, og allerede sidste år kunne man se en forvandling.

Nu giver en enkelt dag med 35 Laks ikke et solidt billede, der er ikke noget så svært som at spå om Laksefiskeriet. Men jeg tør godt vove påstanden om at det fortsætter, for som skrevet ovenstående, så vil det store arbejde vise vejen – der kan høstes af det der er sået.

Godt gået til jer alle ”dernede” (det bliver det jo når man er Nordjyde).

Allerede på premiere dagen kan der sættes to flotte Laks ind på Storlaks Barometeret (Laks over 13 kg), med to Laks på 14,2 kg, henholdsvis 106 cm og 110 cm, fanget af Denni Fyhn og Bendix B.J. Jensen, men derud over er der landet rigtig fine Laks.

17_laks_dk_01

                                 Min gode ven Lars Ager fik denne flotte Laks på 9,4 kg og 98 cm - Stort tillykke med Laksen (tak for billede Lars).

Thomas Kjeldgaard – super leverandør af stof til sitet her fik en flot Laks der kunne runde de 10 kg, der kommer en beretning fra Thomas.

Det bliver spændende at følge netop Varde Å på vej mod en formentlig Lakse-vand helt i top.
 

 

14_Finn_Nielsen_2

JSN Dome is designed by JoomlaShine.com